Ayat

"Dan orang-orang yg beriman lelaki dan perempuan sebahagian mereka (adalah) menjadi penolong bagi sebahagi yang lain. Mereka menyuruh mengerjakan yang makruf , mencegah dari yang mungkar, mendirikan sembahyang, menunaikan zakat, dan mereka taat kepada Allah dan Rasulnya. Mereka itu akan diberi rahmat oleh Allah; Sesungguhnya Allah maha perkasa lagi maha bijaksana."
" Allah menjanjikan kepada org-org yg mukmin lelaki dan perempuan akan mendapat syurga yang dibawahnya mengalir sungai2 kekal mereka didalamnya, dan mendapat tempat2 yg bagus di syurga 'Adn. Dan keredhaan Allah adalah lebih besar. Itu adalah keberuntungan yang besar"....surah At Taubah. Ayat 71 dan 72

13 October 2009

Gambar Sekitar PRK Bagan Pinang 11/10/2009


SU Pemuda, Timb. KP dan P/SU kawasan sedang berbincang sesuatu.. Mungkin melihat aksi Puteri UMNO di depan sana.
Apa agak nak jadi dengan puak-puak BN ni.. Mungkin itu yang difikirkan oleh Ust Tadri
P/SU sempat juga berposing dengan Abang Mat Sabu
Tak habis berbincang lagi?... Atau bincang kat mana nak cari makan yang sedap-sedap kat sini.

Jalan nak menuju ke tempat pembuangan undi
P/SU dan salah seorang AJK PAS Kampar sedang membandingkan perut siapa yang besar dan dimarkahi oleh SU Pemuda kawasan.

Bersama Exco Kerajaan Negeri Selangor, Dato' Hassan Ali

Petugas-petugas dari kawasan Kampar telah menyertai kempen PRK Bagan Pinang pada 11/10/2009 dan hari mengundi kami diarahkan menjaga UPU Seliau di mana pengundi-pengundi di sini majoritinya kaum India. Walaupun PAS tewas dalam PRK kali ini tapi semangat kami tetap membara untuk menyertai mana-mana kempen PRK yang akan datang.

Walaupun Parti Islam kalah tapi kami sekali-kali tidak putus asa, kami tetap teruskan perjuangan murni ini sehingga titisan darah terakhir.

"KEMENANGAN DI DUNIA TIDAK BERMAKNA SEKIRANYA DISERTAI DENGAN KEMUNGKARAN,KEMAKSIATAN DAN KEZALIMAN,ORANG BERIMAN MENGHARAPKAN KEMENANGAN DI AKHIRAT YANG KEKAL ABADI...TAHNIAH KEPADA PEMUDA PAS KAMPAR YANG TERLIBAT DALAM PRK INI".
0 ulasan

1 comment: